top of page
DSC08401.jpg

BE BOOKED

Het vier maanden traject voor sprekers die meer klussen willen

Je bent spreker, jouw talk ligt klaar en je weet dat je dit kan. 

 

Er is alleen één probleem…

 

Jouw agenda is leeg.

 

De sprekersklussen blijven uit. 

 

Natuurlijk heb je genoeg te doen, alleen je wilt spreken.

 

Hoe kom je daar?

 

Hoe kom je aan klussen? 

 

Er is een manier en die manier vind je hier. 

Welkom bij BE BOOKED

Het vier maanden traject voor sprekers die meer klussen willen

Dit is het traject waar je jezelf als spreker op de markt positioneert en klussen krijgt.

 

Spreken zijn kan je zien als een nieuw bedrijf. Het is iets waarbij je jezelf opnieuw in de markt moet zetten. Het gaat niet over één nacht ijs, maar het vraagt vastberadenheid en jouw tijd besteden aan de juiste dingen. 

 

Dit is niet een programma waar je leert hoe je op het podium staat en hoe je een talk maakt (daar is dit programma voor). Dit is het traject voor sprekers. Jouw talk ligt al klaar, je hebt ervaring en je wilt meer. 

Vereisten om mee te doen:

 

 • Je bent spreker

 • Je hebt eerder voor groepen gestaan

 • Je hebt jouw onderwerp en presentatie klaar

In vier maanden tijd ga je in een groep van acht personen aan de slag voor meer sprekersklussen. 

 

Dit is geen hogere wiskunde, maar er zijn wel een aantal dingen die je op orde moet hebben om ervoor te zorgen dat jij degene bent aan wie ze denken bij een sprekersklus. 

 

Na het traject:

 • Heb je minimaal drie betaalde klussen

 • Wordt je gevonden via Google

 • Heb je een sterke positionering als spreker

 • Heb je een netwerk vol sprekers

 • Heb je jouw pitch onder de knie

 • Weet je hoe je in de media kan komen (en ben je hier ook al in geweest)

 • Wordt je uitgenodigd als expert in jouw vakgebied

 • Heb je voor minimaal zes maanden content die jou als autoriteit in de markt zet

 • Weet je precies hoe en op welke kanalen jij je kan profileren

Het vier maanden traject

DSC08766.jpg

De kick-off: live dag 

 • De basis (niche, opdrachtgevers vinden, meerwaarde talk bepalen, wat jou uniek maakt als spreker, prijs bepalen, soort spreker) 

 • Pitch training (hoe zorg je ervoor dat de opdrachtgever met jou in gesprek wilt en jou boekt?)

 

Online masterclass wordt gegeven door SEO expert:

 • Analyse salespage en instellen SEO zodat je wordt gevonden op Google

 • Feedback op je salespage 

 

Content middag

 • Content plan voor zes maanden, aanpak verschillende social media kanalen, alle inns en outs die je moet weten van het algoritme van LinkedIn, Instagram, E-mailmarketing en Tik Tok. (met Selene van Smash your socials) 

 

Online masterclass:

 • PR: kom in de media met expert

 

Online masterclass:

 • Mini-masterclass*

 • Accountability call 

 

Online masterclass:

 • Mini-masterclass*

 • Accountability call 

 

Online masterclass:

 • Mini-masterclass*

 • Accountability call 

 

Online masterclass:

 • Mini-masterclass*

 • Accountability call 

 

CELEBRATION!

 • Plan voor de rest van jaar

 • Champagne!

* De inhoud van de mini-masterclasses wordt bepaald aan de hand van wat er op dat moment nodig is. Onderwerpen waar je aan kan denken zijn: salestechnieken, voorwaarden die je moet en mag stellen als spreker, inhoud kennismakingsgesprek met mogelijke opdrachtgevers. 

 

Tijdens de vier maanden wordt je gekoppeld aan een buddy die past bij jouw sprekersniveau. Tijdens het traject houd je elkaar scherp. 

 

Ook heb je de mogelijkheid om wekelijks via de mail jouw persoonlijke vragen te stellen aan Pauline. 

Wie is Pauline Pater?

 

Spreker en Presentatietrainer. Be Booked is voor mij het traject dat ik zelf jaren geleden had willen volgen. Ik had mijn talks klaar, maar had geen idee hoe ik nu aan klussen kwam. In het Be Booked programma komt alles samen. 

 

Tijdens het programma ben ik je coach. Ik sta voor duurzaam resultaat. De dingen die je hier leert, kan je levenslang toepassen. Je kan mij zien als jouw cheerleader en je bondscoach. Dit is hoe anderen dat hebben ervaren:

 

‘Super goed, scherp, heel veel kennis, mild wanneer nodig!’

 

‘Als reflecterend, helder, eerlijk, enthousiast, to/on the point, en vertrouwelijk.’

 

‘Kundig, onwijs supportive en een beetje streng (op een goede manier). Kundig: Als je met Pauline werkt, voel je dat zij het overzicht heeft en weet wat ze moet doen. Je weet dat ze kwaliteit verwacht, en dat krijg je ook terug. Ze weet heel goed wanneer ze ruimte moet geven of juist er strakker op moet zitten. Ze kan goed uitzoomen en bedenken wat nu echt de kern van je verhaal is en wat het publiek daaraan heeft. Supportive: Ze een ontzettend warm persoon die echt je cheerleader is. Je voelt haar vertrouwen en daardoor ga je ook in jezelf geloven. Streng doch rechtvaardig: Ze laat je met niks wegkomen en dat is soms best confronterend of wekt wat wrijving op maar je merkt ook: dit is terecht en dit is wat ik nodig heb.’

 

Verder, wat wil je nog weten?

 

Liefde voor goede koffie, koop liever een boek dan kleding en dansen is mijn lievelings.

You didn't come this far,

to only come this far.

 

Show the world your value, your story and your knowledge.

Let them be inspired and transformed by the lessons you learned and experienced.

Jij hebt jouw kennis en jouw ervaringen niet voor niets verzameld. Je hebt de lessen niet alleen geleerd voor jezelf maar ook voor anderen. Spreken is een geweldige manier om dit door te geven. Er is ruimte voor jou, ook op dat podium, alleen wacht het podium op jou. Je mag in actie komen. Zodra je weet hoe ligt de wereld aan je voeten.

 

Je bent niet zover gekomen om alleen maar zo ver te zijn. Je bent zover gekomen om anderen te transformeren met jouw kennis en verhalen. 

 

Spreken is de manier om impact te maken. Stel je voor dat iedereen die jouw talk aan hoort, één ding anders gaat doen? Dat zij op hun manier ook weer iemand inspireren om dit te doen? Op die manier wordt jouw presentatie een olievlek voor een beter resultaat. Of je nu informeert, inspireert of transformeert met jouw talk, het maakt de wereld een beetje beter. 

 

Meer klussen is makkelijk, alleen moet je wel weten hoe.

Tijdens het traject zo'n 10x met een microfoon in mijn hand gestaan (ben niet weggerend en ik hem me ook niet ziek gemeld) en ik heb me zo goed voorbereid, zeker van mijn zaak en gedragen gevoeld in dit traject bij Pauline. Echt een enorme aanrader, ze is scherp en prikt overal doorheen en komt daardoor direct tot de kern. 

Anne Loosveld

Het is duidelijk dat Pauline enorm toegewijd is aan haar werk en aan haar klanten. Haar energie en toewijding zijn inspirerend en motiverend. Ik ben haar dankbaar voor haar hulp en beveel haar ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een professionele en effectieve coach op het gebied van presenteren.

Alide Laarman

Hele fijne training gehad! Naast een stukje theorie geeft Pauline je persoonlijke inzichten en praktische tools om mee aan de slag te gaan. Je gaat vooral zelf veel doen en oefenen. Pauline creëert een veilige sfeer en laat je zelf ervaren wat het met je doet als haar tips in de praktijk brengt. Zeker een aanrader!

Florence Moorman

Veel gestelde vragen

Wanneer start het traject? 

Het traject start begin april. 

Waar vinden de sessie plaats?

In het midden van het land, makkelijk te bereiken met het ov en met parkeren voor de deur. De online sessie zijn, online. 

Hoe kan ik deelnemen?

Via het Calendly formulier hieronder vul je jouw gegevens in voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek checken we samen of dit voor jou de juiste stap is. Dit om het niveau in de groep te waarborgen. 

Wie zitten er in de groep?

In de groep zitten sprekers, die al ervaring hebben met spreken, maar nog minimaal. Iedere deelnemer doet vooraf een intake om te checken of ze voldoen aan de instapeisen. Zo behouden we het juiste level en zit je met gelijkgestemden. 

Hoe groot in de groep?

De groep bestaat uit acht personen. 

Wat is de investering?

1999,- voor vier maanden 

Hoeveel tijd heb ik per week nodig voor dit traject?

De eerste vier weken kan je rekenen op drie a vier uur per week, omdat je de basis bouwt. Daarna ga je naar één a twee uur per week. 

Hoeveel contactmomenten heb ik 1:1?

Tijdens alle sessies heb je de mogelijkheid om 1:1 tijd te pakken, mocht dit nodig zijn. Ook kan je tussendoor je vragen stellen via de mail. 

bottom of page