top of page
DSC06934.jpg

Elke presentatie een visitekaartje van het bedrijf

Presenteren we doen het constant; als we een ruimte binnenlopen, wanneer we een idee pitchen tijdens een vergadering of als we een bedrijf of product voorstellen aan een potentiele klant. 

Ben je trots op de presentaties binnen jouw bedrijf?

Vind je het boeiend om naar te luisteren?

Vergeet je jouw telefoon zodra iets wordt gepresenteerd?

Of weet je stiekem ook wel, we doen allemaal maar wat. 

Ja het is oké, maar het kan ook beter.

Je wilt dat elke presentatie een visitekaartje is van het bedrijf. 

Zowel intern als extern. 

DSC06969.jpg

Je wilt presentaties op sprekersniveau. Dat er binnen en buiten het bedrijf lovend wordt gesproken over de inhoud. Dat resultaten worden geboekt. De kwaliteit van de presentaties bepaalt het resultaat. 

Goed presentaties zorgen voor een betere reputatie, tevreden klanten en meer omzet. Je hebt de kennis, je hebt de inhoud, Powerful Performance helpt je aan de vorm. Hoe je het brengt. Hoe je er staat. Hoe je ervoor zorgt dat je vanaf moment 1 de aandacht pakt (en daarna vasthoudt). 

Of het nu gaat over zelfverzekerd presenteren, storytelling, pitchen of spreken met impact; je vindt het antwoord hier. 

Powerful Performance is de plek waar je alle aspecten van presenteren op sprekersniveau onder de knie krijgt. Denk aan storytelling, online presenteren, stemgebruik, pitchen, overtuigen, beïnvloeden, alles wat je als goed spreker moet kunnen leer je hier. 

De drie
ingrediënten 

Persoonlijk

Tijdens de training krijg je regelmatig feedback op je presentatievaardigheden. Om ervoor te zorgen dat je niet alleen leert presenteren, maar ook je unieke stijl van presenteren ontdekt.

Praktisch

Korte theoretisch intro en verder veel oefenen. Presenteren leer je door te doen. Elk aspect van presenteren komt aan bod. Van pitchen, mindset tot storytelling, van non-verbale communicatie tot opbouw van een perfecte presentatie. Je gaat het gelijk testen en toepassen.

Plezier

Als je je ontspannen voelt, is het gemakkelijker om iets nieuws te leren. Daarnaast wordt presenteren leuk als je weet hoe het moet. Daarom leer je op een leuke manier spreken in het openbaar. Interactief en met humor!

Goede presentaties = 100% resultaat

20210312-tomdoms_0112.jpg
20210312-tomdoms_0102.jpg
20210312-tomdoms_0302.jpg

Interesse in presentatie training op maat?

Contact

Herengracht 294

1016 BX Amsterdam

pauline@powerfulperformance.nl

Thanks for submitting!

bottom of page