top of page

JOIN THE ROOM
TO OWN THE STAGE

Het groepsprogramma voor vrouwelijke ondernemers die klaar zijn voor groter publiek om zo hun missie werkelijkheid te maken. Meer zichtbaarheid, meer klanten en meer jij!

Het podium is een geweldige manier van marketing. Een zaal vol met potentiële klanten. Publiek die aandachtig naar je luistert. Ze doen mee met alles wat je voorstelt. En jij die daar staat; vol zelfvertrouwen met plezier. Je rockt het! 

 

Achteraf wordt er over gepraat. Mensen willen meer van jou. Staan te popelen om met je samen te werken en jij? Jij bent er klaar voor. 

 

Jij staat in je kracht. Je bent er. Je weet; dit is mijn plek. 

 

Misschien is dit hierboven een droom. Ben je hier nog niet.

Dat is geweldig, want je zit hier precies goed. 

Welkom bij JOIN THE ROOM. 

Het programma voor ervaren vrouwelijke ondernemers die klaar zijn om de stage te ownen. 

In dit programma heb je het beste van twee werelden; je krijgt mijn succesvolle 1:1 coaching en de kracht van live dagen en groepen. 

We gaan samenwerken om jou vrij te breken van belemmerende overtuigingen, gaan op zoek naar jouw unieke waarde en je vindt jouw goud. We gaan je positioneren als spreker in de markt die past bij jouw onderneming. Zodat spreken een onderdeel wordt van jouw strategie en je vanuit hier meer succes met je business krijgt. 

 

Je gaat je talk maken én geven. Je gaat pitchen bij opdrachtgevers en je wordt getraind om een zaal te raken, te inspireren en vanaf moment 1 te boeien.  

 

Je vindt de kracht van jouw stem, gaat aan de slag met storytelling en krijgt de tools die ervoor zorgen dat niemand om jou heen kan. 

 

Dit programma is niet alleen next level sprekerschap, maar ook next level you. Je gaat zien dat alles verandert omdat je eindelijk jouw waarde inziet. Je gaat stappen in de grootsheid. Je stapt in jouw leiderschap. Het resultaat hiervan? Je wordt gevolgd. Je bent de autoriteit in jouw vakgebied. Vanuit hier ligt de wereld aan je voeten.

DSC08942.jpg

Als je doorgaat zoals het nu is dan…

 

 • Sta je over een jaar nog steeds op dit punt; het gaat goed, maar iets in jou wil groter. 

 • Blijft het bij dromen over het podium in plaats van doen. 

 • Houd je jezelf onnodig klein omdat je denkt dat anderen jouw grootsheid niet aankunnen.

 • Verberg je jouw succes, omdat het als teveel voelt. 

 • Raak je wel met je woorden, maar je publiek komt niet in beweging. 

 • Geef je presentaties, maar na een aantal weken is men vergeten wat je hebt verteld.

 • Moet je continu aanwezig zijn omdat je sprokkelt in plaats van zaait.

Hoe vet zou het zijn als je over vier maanden hier staat…

 • Je ownt de stage; je bent spreker en draagt dit uit. 

 • Mensen kennen jou en weten wat je doet, hierdoor trek je de leukste klanten aan.

 • Je wordt gezien omdat jij jezelf laat zien. 

 • Negatieve feedback kan je gemakkelijk naast je neerleggen

 • Je bent zichtbaar op jouw voorwaarden

 • Je staat er met zelfvertrouwen en plezier; mensen willen bij jou aanhaken.

Join the room!

In vier maanden naar jouw Powerful Performance. Er zijn mensen die perfect passen bij deze fase in jouw leven, die begrijpen dat je meer wilt en aan de zijlijn staan om jou toe te juichen. Deze mensen vind je in dit groepsprogramma. 

 

Je mag groter, meer en beter! Het podium wacht op jou. 

You’re not born to fit in,
you’re born to stand out.

En ik weet dit als geen ander. Opgegroeid in een streng christelijke omgeving waar vrouwen achter het aanrecht horen, was het niet de bedoeling dat ik vandaag de dag hier zou staan. Toch voelde ik al jong ‘er is meer, ik kan meer en ik ga voor meer’. Dus ging ik op zoek naar mijn plek, ging ik staan voor mijn dromen om uiteindelijk te landen op het podium. Er is veel meer. Ook voor jou. Laat je niet gek maken door de mening van anderen, maar gun jezelf om in het licht te gaan staan. Het is tijd dat je wordt gezien. De tijd is nu. 

 

En dit is niet hard werken. Dit is vooral meer jij zijn. Altijd weer meer jij. Niet meer moeten, maar meer zijn en vanuit daar stralen. Er staan. 

 

Doordat jij jezelf laat zien, geef je de ander de kans om ook in hun licht te gaan staan. 

 

Stel je eens voor dat jij toen jij jong was een voorbeeld had zoals jij nu bent? 

 

Hoe fijn zou dat zijn geweest? Dat je toen al kon zien wat er mogelijk was. Jij bent degene die lessen heeft geleerd onderweg en die mag je delen met anderen. Zodat zij hierdoor geïnspireerd en getransformeerd worden. Je hebt ze niet alleen voor jezelf geleerd, maar juist ook voor anderen. 

 

Wees het voorbeeld wat je zelf had willen hebben!

bottom of page